Sluit Aan het laden....
#52774

Naam voor organisatie / marketing bureau - Extra informatie

110 XP
1#
€59,-
2#
-
3#
-
4#
-
5#
-

Wedstrijd omschrijving

Mocht je goede ideeën hebben, dan zie ik ze graag. Probeer ook verder te denken, mocht je dus andere creatieve ideeën hebben, schroom dan niet om ze te plaatsen.

---

Er zijn al een groot aantal namen ingezonden. Dank hier voor :-) Maar helaas nog niet dé naam waar ik naar opzoek ben. Mocht je dus nog ideeën hebben, dan hoor ik het graag.

---

Ik ben opzoek naar een nieuwe bedrijfsnaam voor mijn bedrijf. Het is een ‘klein' bedrijf dat de productie regelt omtrent camera registraties op evenementen. Daarnaast verzorgen we ook de (online) marketing uittingen voor verschillende bedrijven.

Ik ben opzoek naar een soort woord als Talpa, wat natuurlijk 'mol' betekent (van: John de Mol). Ik zou graag het woord 'media' als 2e woord willen zien.

Afkortingen en samenvoegingen zijn ook welkom, maar het moet wel een beetje normaal woord blijven. Maar ga niet iets maken met het woord ‘cam’ / camera’, 'marketing' of 'mol' / 'talpa'. Ook bedrijfsnamen met mijn eigen naam er in worden niet gekozen. De .nl en/of .com versie moet beschikbaar zijn. Ik hoop op mooie en interessante namen.

Geselecteerde service(s)

Bedrijfsnaam - De ontwerper levert aan:

- Naam
Status: Voltooid
Begin
07-02-2019
Eindigt in
2019-03-21 14:20:02
Ben je ontwerper? Registreer je nu! Lees meer
32%
()

Uploaden annuleren