Sluit Aan het laden....

Fris nieuw logo voor Puur

Door Peter Bonne Kok
Eerste prijs
€149,-
Eindigt in
2019-07-30 12:36:39

Wedstrijd omschrijving

Bedrijfsnaam: Puur

Doelgroep:

Met ons ICT bedrijf willen we bedrijven beter laten presteren door ze makkelijker te laten samen werken. Dit doen we door onze klanten te begeleiden naar de cloud van Microsoft. Elk bedrijf legt met ons een reis af en ieder bedrijf stapt op een ander moment bij ons in. Met ons bedrijf staan we voor eerlijk, transparant en vernieuwend. Onze doelgroep zijn zorgbedrijven in het MKB tussen de 50-400 medewerkers.

Extra informatie

Onze bedrijfsnaam is op dit moment nog Puur Opleidingen en Automatisering. Inmiddels hebben we onze naam in een nieuw jasje gestoken namelijk: 'Puur'. Waarbij we naar buiten treden en telefoon opnemen met 'Puur' maar als domein puurict.nl gebruiken.

Ook willen we graag ons logo vernieuwen, op dit moment is dat een vraagteken wat langzaam verandert in een lampje. We vinden het leuk nieuwe ideeën te ontvangen hierover, ook wordt het gewaardeerd als je het huidige logo in een moderne touch kunt geven. In ons oude logo staat onze vroegere slogan verwerkt, dat hoeft niet meer.

Mocht je meer willen weten over ons kijk dan op puuroa.nl, na deze wedstrijd te vervangen door puurict.nl

Stijl voorbeelden

De geselecteerde stijlen zijn bedoeld om een indruk te krijgen van de stijl waartoe de opdrachtgever zich aangetrokken voelt.

Kleur voorbeelden

De geselecteerde stijlen zijn bedoeld om een indruk te krijgen van de stijl waartoe de opdrachtgever zich aangetrokken voelt.

Geselecteerde service(s)

Logo ontwerp - De ontwerper levert aan:

- Logo in vector formaat (.ai, .eps)
- Logo in PNG (met transparantie, indien nodig)
- Logo in JPG
- Lettertypes gebruikt in dit ontwerp (indien nodig)

Ontwerper filter

Toegelaten talen

Er is geen restrictie op taal

Er zijn geen landen uitgesloten

Ben je ontwerper? Registreer je nu! Lees meer
32%
()

Uploaden annuleren