Sluit Aan het laden....

Huisstijl ontwerp laten maken?

Wat is een huisstijl ontwerp wedstrijd?

Bij een huisstijl ontwerp wedstrijd vraagt u de crowd een huisstijl te ontwerpen. Start een wedstrijd, omschrijf uw wensen en onze ontwerpers beginnen met het ontwerpen. Binnen een week heeft u een hoeveelheid aan ontwerpen waar u uit kunt kiezen. Kies een winnaar en u ontvangt alle benodigde bestanden.

Het verschil tussen huisstijl en logo ontwerp

Het logo van uw bedrijf maakt deel uit van uw huisstijl ontwerp. Huisstijl ontwerp bevat alle visuele aspecten van uw bedrijf. Dit omvat een logo, briefpapier, visitekaartjes, signing, website en app ontwerp.

Wat kunt u verwachten van een huisstijl ontwerp wedstrijd? Wij leveren de basis benodigdheden voor een huisstijl voor uw bedrijf en bestaat uit een logo, visitekaartjes en briefpapier en envelop. Wij raden ten zeerste aan meerdere wedstrijd uit te schrijven indien u hiernaast nog andere uitingen ontworpen wilt zien.

Hoe herkent u een goed ontwerp?

De ontwerpers op onze website zijn veelal professionele ontwerpers die binnen de reclamewereld werkzaam zijn. Zij weten wat een huisstijl omvat en u krijgt ook vector bestanden aangeleverd. Om te waarborgen dat er goede kwaliteit bestanden worden aangeleverd, hebben wij richtlijnen ontwikkeld die helpen bij het vaststellen van het prijzengeld.

Hoe kan ontwerpen-voor-geld.nl daarbij helpen?

Als u een huisstijl ontwerp wedstrijd start zullen de ontwerpen binnen enkele uren worden ingezonden. U hoeft geen maanden te wachten op uw reclamebureau voordat het ontwerp wordt aangeleverd. Wij zijn het beste en grootste crowdsourcing platform voor grafisch ontwerp in Europa. Niet tevreden? U kunt gebruik maken van een niet goed geld terug garantie! Begin nu een wedstrijd hier of lees meer over ontwerp wedstrijden.
Ben je ontwerper? Registreer je nu! Lees meer
32%
()

Uploaden annuleren