Sluit Aan het laden....
Wedstrijden

Een pakkende bedrijfsnaam bedenken?

Start een bedrijfsnamen wedstrijd onder 63485 creatieve denkers

1. Start wedstrijd
2. Ontvang ontwerpen
3. Kies een winnaar
Start wedstrijd Hoe werkt het
100% Niet goed, geld terug garantie Niet goed, geld terug garantie

Een bedrijfsnaam verzinnen?

U begint net of uw huidige bedrijfsnaam past niet meer bij uw diensten of producten. Dan bent u toe aan een nieuwe naam, maar een unieke naam bedenken is vaak erg lastig. Bij ons kunt u hulp inroepen van duizenden creatieve geesten die u kunnen helpen in een soort 'online brainstorm sessie'. U schrijft een bedrijfsnamen wedstrijd uit en creatieven gaan voor u een bedrijfsnaam bedenken. De beste naam kiest u als winnaar.

Uw bedrijfsnaam bedenken is het begin van uw merk

Uw bedrijfsnaam, het logo en de huisstijl vormen de identiteit van uw bedrijf. Het begint allemaal met het bedenken van de juiste bedrijfsnaam. Dit geldt voor nieuwe bedrijven, maar ook bestaande ondernemingen moeten soms een nieuwe bedrijfsnaam verzinnen. Bijvoorbeeld vanwege een fusie, een overname of door nieuwe bedrijfsactiviteiten.

Wedstrijd voor de naam van uw bedrijf

Het bedenken van een bedrijfsnaam moet met grote zorg gebeuren, want deze naam wordt de komende jaren gebruikt in uw communicatie met klanten en leveranciers. Originaliteit is een belangrijke voorwaarde om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsnaam wordt onthouden. Wees bij het bedenken van een bedrijfsnaam niet te voorzichtig, maar ook zeker niet te jolig want dat is slecht voor uw geloofwaardigheid. Komt u er zelf niet uit, dan kunt op Ontwerpen-voor-geld een wedstrijd 'bedrijfsnaam verzinnen' organiseren. De creatieve ontwerpers die u hier vindt komen vaak met de leukste ideeën voor nieuwe bedrijfsnamen.

Originele naam verzinnen

Het is belangrijk dat een bedrijfsnaam blijft hangen, maar er zijn nog meer eisen waarop u moet letten bij het bedenken van een bedrijfsnaam. Een nieuwe bedrijfsnaam mag bijvoorbeeld niet te veel lijken op een bestaande naam. Het zou zonde zijn als alle moeite voor niets is geweest als blijkt dat uw naam al bestaat of te veel op een andere bedrijfsnaam lijkt. In sommige gevallen moet zelfs de rechter eraan te pas komen om een geschil op te lossen! Om te voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan raden wij u aan het Handelsregister van de KvK te raadplegen voordat u uw nieuwe bedrijfsnaam vastlegt. Of laat een onderzoek doen door een merkenbureau. Meer weten over een bedrijfsnaam bedenken wedstrijd plaatsen op Ontwerpen-voor-geld? Start een Bedrijfsnaam wedstrijd of lees meer over hoe een wedstrijd werkt.

Klanten geven ons een 9.4, daar zijn we trots op.

Gebaseerd op 376 beoordelingen

Start een poll

Laat uw vrienden of collega's mee beslissen. Start een poll, selecteer tot 10 ontwerpen en krijg een unieke link waarmee uw vrienden of collega's kunnen stemmen.

Realtime chat

Alles draait om communicatie, dat is de weg naar professionele ontwerp, op maat gemaakt voor u.

Betrouwbare beoordelingen

Achter elke rating schuilt een echt project,
zo is elke beoordeling betrouwbaar.

Ben je ontwerper? Registreer je nu! Lees meer
32%
()

Uploaden annuleren