Ontwerpen-voor-geld.nl https://www.ontwerpen-voor-geld.nl Logo ontwerpen? Start een ontwerpwedstrijd of plaats een ontwerp opdracht voor het beste design! Mon, 03 Aug 2015 10:18:59 +0000 nl-NL hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.1.1 Waarom een responsive website belangrijk is? https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/waarom-een-responsive-website-belangrijk/ https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/waarom-een-responsive-website-belangrijk/#comments Mon, 03 Aug 2015 10:18:59 +0000 https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/?p=9996 Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een responsive website te bouwen. Dit is een website die er niet alleen strak en mooi uitziet, maar ook nog eens op alle apparaten functioneert. De website is aangepast aan mobiele telefoons en tablets. Maar wat is het belang voor jouw bedrijf bij een responsive website? Steeds meer bezoekers […]

Het bericht Waarom een responsive website belangrijk is? verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
Responsive website design

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een responsive website te bouwen. Dit is een website die er niet alleen strak en mooi uitziet, maar ook nog eens op alle apparaten functioneert. De website is aangepast aan mobiele telefoons en tablets. Maar wat is het belang voor jouw bedrijf bij een responsive website?

Steeds meer bezoekers via smartphones en tablets.

Google heeft al laten weten dat steeds meer bezoekers via hun smartphone of tablet opzoek zijn naar producten of diensten. Het blijkt zelfs dat 50% van alle zoekopdrachten via smartphones gedaan wordt. Sommige websites trekken zelfs meer dan 50% van de bezoekers via smartphones. Met Google Analytics krijg je een duidelijk beeld van het aantal bezoekers via mobiele apparaten. Je kunt hier eventueel ook zien of het aantal mobiele bezoekers de website snel verlaat. Als je geen responsive website hebt dan is er een kans dat bezoekers veel sneller je website verlaten. Het is dus van belang om je website in te stellen als responsive website.

Google geeft je voorrang op zoekmachines.

Sinds een grote nieuwe update in 2015 krijgen websites die mobiel vriendelijk gebouwd zijn sneller een hogere positie krijgen. Als je website voldoet dan krijg je ook het label voor mobiel. Als je via een smartphone opzoek gaat naar je website dan zie je dit label voor je naam staan. Je weet dan zeker dat je website is goedgekeurd voor mobiel gebruik. Naast een hogere positie denkt Google mobiele gebruikers te helpen met het uitkiezen van geschrikte websites voor mobiele gebruikers. Een responsive webdesign kan je dus helpen met het verbeteren van je zoekpositie.

Waardering vanuit je bezoekers.

Als bezoeker is het niet prettig als je anno 2015 op een website terecht komt die vrijwel onmogelijk te gebruiken is voor mobiele gebruikers. De kans is groot dat je klanten afhaken en opzoek gaan naar een andere website die wel mobiel vriendelijk is. Als je tijd en aandacht hebt besteed aan een responsive webdesign dan krijg je hiervoor waardering. Je laat je klanten zien dat er alles aandoet om het bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Meer leads

Uiteindelijk zal een responsive webdesign ervoor zorgen dat je website meer leads genereert. Je ziet vooral het verschil als je nog geen responsive website hebt en nu wel. Ineens blijven je bezoekers langer op je website en besluiten ze misschien zelfs een aankoop te doen of contact op te nemen. Je kunt het verschil echt meten door je website aan te passen en de zoekresultaten via mobiele apparaten in Google Analytics bij te houden. Je omzet kan al snel stijgen dankzij een mobiel vriendelijke website.

Hogere omzet met een responsive webdesign.

Als je in het bezit bent van een webshop dan ga je absoluut een groot verschil merken met een responsive webdesign. De omzet per bestelling ligt namelijk gemiddeld tot wel 60% lager bij websites die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten. Voor eigenaren van een webshop zijn er nog genoeg kansen. De investering in een mobiele website is vaak niet eens zo heel groot en je krijgt er veel voor terug.

Het verschil tussen een mobiele site en een responsive webdesign.

Onterecht wordt er vaak gedacht dat een mobiele website hetzelfde is als responsive webdesign. Toch zit er een groot verschil tussen beide websites. Een mobiele website is vaak ontworpen voor een aantal type mobiele telefoons. Een responsive webdesign kan zich aanpassen aan vrijwel ieder apparaat. Automatisch wordt het lettertype van uw website aangepast en het formaat van de afbeeldingen etc. Uw website is nu ook geschrikt voor tablets en niet alleen voor iPhones en Android telefoons. Dit is het grote verschil met een mobiele website en een responsive website.

Conclusie

Het is wel duidelijk dat een responsive website ontwerp absoluut een vereiste is voor je website. Na verwachting gaan het aantal mobiele bezoekers steeds verder groeien en kan je hiervan profiteren met een responsive webdesign. Nog een groot voordeel is dat je beter gaat scoren qua ranking op Google. Je website kan dus bijna niet achterblijven en het is slim om te investeren in de toekomst. Je hebt hiervoor geen compleet nieuwe website nodig. Het is ook mogelijk om van je huidige website een responsive webdesign te laten maken. Je bent zo klaar voor de toekomst met je huidige website!

Het bericht Waarom een responsive website belangrijk is? verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/waarom-een-responsive-website-belangrijk/feed/ 0
5 redenen waarom je een logo als vectorbestand moet hebben? https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/5-redenen-waarom-je-een-logo-als-vectorbestand-moet-hebben/ https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/5-redenen-waarom-je-een-logo-als-vectorbestand-moet-hebben/#comments Tue, 28 Jul 2015 12:17:27 +0000 https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/?p=9991   Een logo kan op verschillende manieren ontworpen worden en uiteindelijk aangeleverd worden. Je kan bijvoorbeeld een bestand als jpg ontvangen, maar ook als vectorbestand. Drukkers adviseren altijd om een logo als vectorbestand te hebben. Maar wat is er zo belangrijk aan een vectorbestand? Geen kwaliteitsverlies bij het vergroten van je logo. Eén van de […]

Het bericht 5 redenen waarom je een logo als vectorbestand moet hebben? verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
vector logo

 

Een logo kan op verschillende manieren ontworpen worden en uiteindelijk aangeleverd worden. Je kan bijvoorbeeld een bestand als jpg ontvangen, maar ook als vectorbestand. Drukkers adviseren altijd om een logo als vectorbestand te hebben. Maar wat is er zo belangrijk aan een vectorbestand?

Geen kwaliteitsverlies bij het vergroten van je logo.

Eén van de redenen waarom drukkers graag een vectorbestand willen is het kwaliteitsverlies. Een vectorbestand kan onbeperkt vergroot worden zonder aan kwaliteit te verliezen. Je kunt het logo zo voor verschillende toepassingen gebruiken. Als je een spandoek wil gaan drukken dan kan het resultaat slecht uitpakken zonder vectorbestand. Je logo ziet er uitgerekt uit en vertoont allemaal kleine pixels. Als je een vectorbestand gebruikt dan heb je hier geen last van.

Eenvoudig wijzigingen aanbrengen.

Nog een handig voorbeeld van een vectorbestand is dat je altijd bepaalde wijzigingen eenvoudig kan aanbrengen. Misschien wil je ineens een andere kleur? Of past een bepaalde kleur beter bij je bedrijfskleding? Als je een vectorbestand hebt dan kan een drukker of ontwerper altijd even aanpassingen maken aan je logo. Als je geen vectorbestand hebt dan zit je altijd vast aan je kleurensamenstelling. Je moet dan direct een compleet nieuw logo laten maken en dit is een stuk duurder dan een wijziging.

Formaat vectorbestand.

Als je een afbeelding groter gaat maken dan merk je dit direct aan je bestandsformaat. Als een logo eerst een paar kb is, dan verandert dit direct in 1 tot 5 MB. Dit kan onhandig zijn als je een logo wilt gebruiken op je website. Een groot logo laadt tenslotte traag en kan ervoor zorgen dat bezoekers je website snel verlaten. Een vectorbestand verandert bijna niet qua formaat ondanks dat een logo groter gemaakt is. Dit kan vooral bij digitale media een groot pluspunt zijn.

Altijd een strak logo.

Een groot voordeel aan een vectorbestand is dat je logo altijd strak blijft. Het maakt niet uit of je een logo groter of kleiner maakt. Het ontwerp blijft altijd recht en strak. Je voorkomt zo dat je logo uit verhouding is. Je logo is namelijk niet meer opgebouwd uit pixels, maar strakke lijnen zodat je het ontwerp altijd blijft behouden.

Uitstekend geschikt voor drukwerk.

Als je een reden mag noemen waarom je absoluut een vector bestand nodig hebt dan is het wel drukwerk. Uiteindelijk heb je altijd drukwerk nodig als je in het bezit bent van een bedrijf. Vaak heb je niet alleen een website, maar misschien ook wel een visitekaartje of flyer. Een vector bestand is één van de weinige bestanden die je voor werkelijk al je drukwerk kunt gebruiken. Als je gebruik maakt van andere bestanden dan is de kans groot dat je het bestand niet kunt gebruiken voor drukwerk.

Conclusie

De grootste conclusie die je kan trekken uit dit blogbericht is natuurlijk dat je altijd gebruik moet maken van een vector bestand. Als je een opdracht plaatst voor het ontwerpen van een logo zorg er dan voor dat de ontwerper je logo direct als een vector aanlevert. Je weet dan zeker dat je het bestand voor al je drukwerk kunt gebruiken.

Heb je al een logo, maar is dit geen vector bestand? Dit hoeft nog geen ramp te zijn want je kunt eventueel je logo achteraf laten omzetten in een vector bestand. Het enige nadeel is wel dat hier kosten aan verbonden zijn. Het omzetten van een logo naar een vector bestand gebeurt namelijk helemaal met de hand. Je kunt dus veel beter direct om het juiste bestand vragen bij het laten ontwerpen van je logo.

Het bericht 5 redenen waarom je een logo als vectorbestand moet hebben? verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/5-redenen-waarom-je-een-logo-als-vectorbestand-moet-hebben/feed/ 0
Hoe helpt Crowdsourcing jouw bedrijf? https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/hoe-helpt-crowdsourcing-jouw-bedrijf/ https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/hoe-helpt-crowdsourcing-jouw-bedrijf/#comments Sun, 05 Jul 2015 07:49:22 +0000 https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/?p=9986 Crowdsourcing staat steeds hoger op de agenda bij marketeers. Toch zijn veel bedrijven nog niet bekend met het begrip en vragen zich af wat crowdsourcing is? Maar vooral: wat is het voordeel voor jouw bedrijf? Er zijn verschillende freelancers die zich dagelijks bezighouden met crowdsourcing. Maar hoe helpt crowdsourcing jouw bedrijf zich verder ontwikkelen? Wat is Crowdsourcing? Voordat je weet […]

Het bericht Hoe helpt Crowdsourcing jouw bedrijf? verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
crowdsourcing-in-jou-bedrijf

Crowdsourcing staat steeds hoger op de agenda bij marketeers. Toch zijn veel bedrijven nog niet bekend met het begrip en vragen zich af wat crowdsourcing is? Maar vooral: wat is het voordeel voor jouw bedrijf? Er zijn verschillende freelancers die zich dagelijks bezighouden met crowdsourcing. Maar hoe helpt crowdsourcing jouw bedrijf zich verder ontwikkelen?

Wat is Crowdsourcing?

Voordat je weet hoe je crowdsourcing kan gaan inzetten, is het belangrijk om te weten wat het precies is. In theorie betekent het dat je een product of idee hebt en je hiervoor het publiek inschakelt om het verder uit te werken. Je wilt bijvoorbeeld een nieuwe dienst lanceren en je vraagt via social media of anderen hierover hun mening willen geven. Eigenlijk is het een relatief goedkoop marktonderzoek dat je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Het enige wat je hoeft te doen is online groepen mensen benaderen om hun mening te geven. Als je hier zelf geen tijd voor hebt dan kan je gebruik maken van freelancers. Vaak hebben ze al contacten of gebruiken ze jouw social media netwerk om de mening van het publiek te vragen.

De voordelen van Crowdsourcing voor jouw bedrijf.

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van crowdsourcing voor jouw bedrijf. Een aantal specifieke voordelen komen direct naar voren. Eén van de grootste voordelen is dat je meteen inzicht krijgt in de klantenbehoefte. Wat voor een dienst willen zij graag zien? Hoe kan je je bedrijf gaan verbeteren? Op dit soort vraagstukken krijg je direct antwoord met crowdsourcing. Je krijgt zo een schat aan informatie waarmee je kan voorlopen op de concurrentie. Nog een voordeel is dat je een intiem contact genereert met je klanten. Je doelgroep krijgt het idee dat er echt naar hen geluisterd wordt. Als bedrijf creëer je zo automatisch een positief gevoel bij de klant. Je stelt je tenslotte ook kwetsbaar op door klanten hun mening te laten geven over je diensten.

Kennis opdoen voor het behouden van klanten.

Dankzij crowdsourcing krijg je een idee hoe je klanten kunt behouden. Klanten geven tenslotte zelf aan wat voor een dienst ze graag zouden willen zien bij jouw bedrijf. Als een bepaalde dienst wordt aangeboden die je niet ziet bij de concurrent, dan kan je klanten behouden. Ze hebben het idee dat er naar ze geluisterd wordt en je iets anders aanbiedt dan de concurrent. Naast iets anders aanbieden dan de concurrent kan je een dienst ook verbeteren ten opzichte van de concurrent.

Crowdsourcing is ideaal voor freelancers.

Freelancers en crowdsourcing is een uitstekende combinatie. Als freelancer heb je vaak geen marketeer in dienst of een compleet onderzoeksteam. Vaak heb je geen grote marketing budgetten om een onderzoek uit te laten voeren door een extern bureau. Crowdsourcing kan de ideale oplossing zijn om zelf je onderzoek uit te voeren. Durf je kwetsbaar op te stellen via social media en stel vragen aan je klanten of doelgroep. Je merkt al snel dat je veel response krijgt op vragen over je dienstverlening. Doordat je het onderzoek helemaal zelf kunt uitvoeren is het relatief goedkoop om op deze manier een marktonderzoek te organiseren. Dit maakt Crowdsourcing zo populair bij freelancers.

Conclusie

Als bedrijf of freelancer zitten er eigenlijk alleen maar voordelen aan het gebruik van crowdsourcing. Je kunt binnen een kort tijdsbestek een gedegen marktonderzoek houden onder je klanten. Met deze kostbare informatie kan je eenvoudig je concurrentie een stap voor zijn. Wij adviseren je om jezelf eens te gaan verdiepen in deze nieuwe methode. Je merkt al snel dat je er waardevolle informatie uithaalt. Bovenal verbeter je op een eenvoudige manier het contact met je klantenkring.

Het bericht Hoe helpt Crowdsourcing jouw bedrijf? verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/hoe-helpt-crowdsourcing-jouw-bedrijf/feed/ 0
10 tips bij het aanleveren van drukbestanden. https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/10-tips-bij-het-aanleveren-van-drukbestanden/ https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/10-tips-bij-het-aanleveren-van-drukbestanden/#comments Fri, 26 Jun 2015 09:15:46 +0000 https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/?p=9978 Je hebt een prachtig ontwerp gemaakt voor een klant en je bent uitgekozen als winnaar. De volgende stap is het aanleveren van een drukbestand zodat je klant het ontwerp kan gaan drukken. Het is belangrijk om je aan een aantal regels te houden zodat het drukbestand voldoet aan de eisen van de drukker. Wij hebben een aantal […]

Het bericht 10 tips bij het aanleveren van drukbestanden. verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
drukbestanden-aanleveren

Je hebt een prachtig ontwerp gemaakt voor een klant en je bent uitgekozen als winnaar. De volgende stap is het aanleveren van een drukbestand zodat je klant het ontwerp kan gaan drukken. Het is belangrijk om je aan een aantal regels te houden zodat het drukbestand voldoet aan de eisen van de drukker. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Tip 1: Controleer altijd de eisen bij de drukker.

Er zijn drukkers die afwijken van de standaard eisen aan een drukbestand. Het kan dus gebeuren dat je bestand ineens is afgewezen ondanks dat je bestand goed is aangeleverd. Wij raden je aan om altijd even contact op te nemen met je opdrachtgever voor de eisen van de drukker. Je weet zo zeker dat je bestand voldoet aan alle eisen.

Tip 2: Kleuren

Als ontwerper kan je werken met twee soorten kleuren. Je kan werken met RGB en  CYMK. Voor drukwerk wordt er in principe altijd CYMK gebruikt. Een drukker vraagt dan ook om alle drukbestanden in CYMK aan te leveren. Het is mogelijk om de kleur achteraf nog om te zetten. Het nadeel is dat je vaak kleurverschil krijgt in je drukwerk. Probeer een ontwerp daarom standaard in CYMK te ontwerpen om kleurverschil te voorkomen.

Tip 3: Resolutie bij afbeeldingen.

Bij het ontwerp van een flyer of foldermateriaal heb je misschien gebruik gemaakt van afbeeldingen. Je opdrachtgever heeft misschien wel foto’s aangeleverd die je kan gebruiken. Het is belangrijk dat de resolutie van je afbeeldingen hoog genoeg is om te drukken. Als de resolutie niet hoog genoeg is dan krijg je een onscherp eindresultaat. Je wilt dit natuurlijk proberen te voorkomen en gelukkig kan je dit altijd vooraf controleren. De resolutie van de foto’s dient minimaal 300 PPI te zijn voor een scherpe afdruk.

Tip 4: Afloop

Een drukker snijdt vaak het drukwerk op maat en hierdoor is het belangrijk om rekening te houden met de afloop. Het kan voorkomen dat een afbeelding net voor de helft wordt afgesneden. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom dien je rekening te houden met de afloop. Je kunt het beste geen foto’s of kleuren toevoegen aan de rand van een ontwerp. De minimale afloop hiervoor is vaak 1 mm, maar er zijn ook drukkers die 3 of 4mm hanteren. Informeer altijd even bij je drukker voor de juiste afloop.

Tip 5: Tekst

Als je een bepaalt lettertype gebruikt dan kan het voorkomen dat de drukker een ander lettertype ziet. Deze afwijking krijg je te zien zodra het bestand gedrukt is. Je hebt ineens een compleet ander lettertype dan je ooit hebt uitgekozen. Dit kan je gelukkig voorkomen door de teksten om te zetten naar “Lettercontouren”. De drukker ziet de teksten nu als een afbeelding zodat er geen veranderingen zichtbaar zijn qua lettertype. Je drukker hoeft zo niet exact hetzelfde lettertype geïnstalleerd te hebben.

Tip 6: Transparantie

Een drukbestand kan afgekeurd worden door het gebruik van transparantie. Je kan dit effect gebruikt hebben voor bijvoorbeeld een overloop naar een andere kleur. Of een schaduweffect achter een foto of tekst. Als je gebruik maakt van een programma als Adobe Illustrator dan kan je bij object kiezen voor afvlakken transparantie. Het is ook mogelijk om hiervoor te kiezen in Indesign tijdens het exporteren naar PDF.

Tip 7: Opmaak zwart.

Als je gebruik maakt van zwart in je ontwerp, dan kan dit tijdens het drukproces anders uitvallen. Er zijn namelijk twee methodes om zwart te drukken. Je kunt CYMK op 0% zetten en 100% black. In de praktijk valt dit uit als grijs zodra je een bestand gaat drukken. Wil je wel echt diep zwart in je ontwerp? Gebruik dan 40% Cyaan, 30% Magenta en 20% Yellow voor 100% Black.

Tip 8: Veiligheidsmarge

Naast de afloop wordt er vaak rekening gehouden met een veiligheidsmarge. Foto’s, tekst en logo’s dienen binnen deze marge te blijven. De marge wordt berekent vanaf de binnenkant van het document. Een drukker geeft vaak zelf een advies voor een veiligheidsmarge. De meeste drukkers kiezen voor een marge van 5 mm.

Tip 9: Gebruik een vector bestand.

Als je gebruik maakt van een logo in je ontwerp zorg er dan altijd voor dat je een vector bestand gebruikt. Een vector bestand kan je veranderen van vorm zonder dat je bestand afneemt in kwaliteit. Je kan zo een logo eenvoudig vergroten zonder een onscherp resultaat te krijgen. Vraag altijd aan je opdrachtgever om de vectorbestanden voor het maken van een drukbestand of ontwerp.

Tip 10: PDF

Als je drukbestand eindelijk aan alle eisen voldoet dan vraagt de drukker vaak om een PDF bestand. Het bestand moet aan standaard voorwaarden voldoen en deze eisen staan aangegeven op de website van de drukker. De meeste drukkers vragen om het document te exporteren als PDF/X-3:2002.

Het bericht 10 tips bij het aanleveren van drukbestanden. verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/10-tips-bij-het-aanleveren-van-drukbestanden/feed/ 0
Vacature: PHP Developer bij Crowdsite / ontwerpen-voor-geld https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/vacature-php-developer-bij-crowdsite-ontwerpen-voor-geld/ https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/vacature-php-developer-bij-crowdsite-ontwerpen-voor-geld/#comments Tue, 02 Jun 2015 14:04:59 +0000 https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/?p=9971 Functieomschrijving Crowdsite is op zoek naar een gepassioneerde ICT-er met ervaring in PHP en MySQL. Je gaat werken aan Europa’s grootste platform voor grafisch design. Onze ambitie is om uit te groeien tot een wereldwijd bedrijf dat web diensten aanbiedt op het gebied van crowdsourcing. Je werkt in een klein team en groeit in jouw functie […]

Het bericht Vacature: PHP Developer bij Crowdsite / ontwerpen-voor-geld verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
Functieomschrijving

Crowdsite is op zoek naar een gepassioneerde ICT-er met ervaring in PHP en MySQL. Je gaat werken aan Europa’s grootste platform voor grafisch design. Onze ambitie is om uit te groeien tot een wereldwijd bedrijf dat web diensten aanbiedt op het gebied van crowdsourcing.

Je werkt in een klein team en groeit in jouw functie mee met ons bedrijf. Ben jij ambitieus en denk je ook te weten hoe de beste crowdsourcing website van de wereld er uit moet gaan zien? Durf jij de uitdaging aan? Je gaat werken op een van onze vestigingen in Oldenzaal of Nordhorn.

Functie-eisen:

Ruime ervaring met:
PHP, MySQL
HBO werk- en denkniveau
Spreek je goed engels?

Gewenst:
Javascript, HTML en CSS
Google App Engine, Phyton
Ervaring met het ontwikkelen van mobile Apps (Ios of Android)
Communicatief en sociaal vaardig zijn

Ben jij een junior en een natuurtalent? Overtuig ons en misschien is dit dan wel de baan voor jou!

Bedrijfsprofiel:

Ontwerpen-voor-geld is begonnen als spin-off van een software bedrijf en is in 2009 opgericht door Roel Masselink (23). We zijn gestart in Nederland met de website ontwerpen-voor-geld.nl, het was direct een succes en werd al snel de grootste ontwerp website van het land. Een droom was werkelijkheid geworden en al snel realiseerden we ons dat er ook een toekomst buiten de landgrenzen lag.

In 2011 zijn we ons internationale avontuur begonnen met de start van logo-design.de. We hebben heel veel werk gestoken in een website die internationaal kan fungeren maar toch een lokale gebruikerservaring biedt. Na twee jaar testen en ontwikkelen was de website gereed om wereldwijd uitgerold te worden.

In 2013 besloten we dat we een uniforme naam wilden voor al onze diensten. De naam crowdsite dekte de lading perfect. Al snel veranderden we logo-design.de naar crowdsite.de en later hebben we onze internationale website crowdsite.com gelanceerd.

In de tussentijd zijn we ook uitgebreid naar andere landen met crowdsite .ch, .at, .be en .co.uk. Ook ondersteunen we inmiddels vier lokale valuta: EUR, USD, GBP en CHF. We zijn nu marktleider in Nederland en hebben het grootste design platform van Europa.

2015, een nieuw hoofdstuk. We hebben in Nordhorn (Duitsland) een fysieke vestiging geopend. Op deze manier kunnen we onze duizenden Duitse klanten nog beter bedienen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan waarin je  jezelf en onze website naar een hoger niveau tilt. Een marktconform salaris en doorgroei mogelijkheden. Full-time 32 / 40 uur

Interesse?

Mail je motivatie en CV naar jobs [at] crowdsite.com

 

Het bericht Vacature: PHP Developer bij Crowdsite / ontwerpen-voor-geld verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/vacature-php-developer-bij-crowdsite-ontwerpen-voor-geld/feed/ 0
In memoriam: Dennis Klappe https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/memoriam-dennis-klappe/ https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/memoriam-dennis-klappe/#comments Thu, 26 Mar 2015 10:32:09 +0000 https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/?p=9963 Al ruim 5 jaar melden zich massaal ontwerpers aan op de website; van Nederlandsels ontwerpers tot ontwerpers uit Mozambique. Met al deze verschillende culturen op de website maak je als organisatie wel eens wat mee, verschillen van inzicht of verschillen in omgangsvormen. Omstandigheden in het privéleven van de ontwerper of opdrachtgever beïnvloeden soms de gang […]

Het bericht In memoriam: Dennis Klappe verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
Al ruim 5 jaar melden zich massaal ontwerpers aan op de website; van Nederlandsels ontwerpers tot ontwerpers uit Mozambique. Met al deze verschillende culturen op de website maak je als organisatie wel eens wat mee, verschillen van inzicht of verschillen in omgangsvormen. Omstandigheden in het privéleven van de ontwerper of opdrachtgever beïnvloeden soms de gang van zaken op onze website. Maar normaal gesproken zijn een aantal herinneringsmails of een telefoontje voldoende om alles weer in goede banen te leiden.

Maar vorige maand was dit anders, we werden gebeld door een Belgische opdrachtgever. Hij had een logo ontwerp wedstrijd geplaatst en op 29 januari van dit jaar had hij een winnaar gekozen. Dit was Dennis Klappe, voor Dennis was dit zijn eerste gewonnen wedstrijd op de website. Een geweldige prestatie!

Echter, de opdrachtgever had al enige tijd niets meer van de ontwerper gehoord en belde ons of wij konden bemiddelen. Dat doen we graag, maar dit keer was dat niet nodig. De opdrachtgever belde ons binnen een uur terug, hij was er achter gekomen dat Dennis was overleden. Hij stierf op 30-1-2015, één dag nadat hij de wedstrijd had gewonnen op onze site.

Dit nieuws kwam hard bij ons binnen, via deze weg willen we ons medeleven betuigen aan de nabestaanden van Dennis.

Het bericht In memoriam: Dennis Klappe verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/memoriam-dennis-klappe/feed/ 0
Winnaar Designer Awards 2014 https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/winnaar-designer-awards-2014/ https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/winnaar-designer-awards-2014/#comments Thu, 19 Feb 2015 09:32:39 +0000 https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/?p=9957 Zoals we jullie eerder hebben laten weten is het toekennen van de Designer Awards 2014 iets anders verlopen dan voorgaande jaren. Wij hebben gekeken naar de ontwerper die het best heeft gepresteerd in 2014: hoeveel wedstrijden heb je gewonnen, wat vertellen klanten over je, welke ratings heb je gekregen en nog een aantal punten. Na […]

Het bericht Winnaar Designer Awards 2014 verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
Winnaar Designer Awards

Zoals we jullie eerder hebben laten weten is het toekennen van de Designer Awards 2014 iets anders verlopen dan voorgaande jaren. Wij hebben gekeken naar de ontwerper die het best heeft gepresteerd in 2014: hoeveel wedstrijden heb je gewonnen, wat vertellen klanten over je, welke ratings heb je gekregen en nog een aantal punten. Na een paar dagen rekenen is VY Design de winnaar van 2014 geworden, op de voet gevolgd door Linssen en Route 39. Dinsdag 17 februari hebben we VY Design een bezoek gebracht om de Designer Award en tegoedbon van Bol.com uit te reiken.

VY Design gefeliciteerd!

Het bericht Winnaar Designer Awards 2014 verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/winnaar-designer-awards-2014/feed/ 0
Nieuw: realtime notificaties! https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/nieuw-realtime-notificaties/ https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/nieuw-realtime-notificaties/#comments Thu, 19 Feb 2015 09:07:41 +0000 https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/?p=9954 Langzaam transformeert onze website van een dynamische website naar een realtime website. De eerste stap is deze week gezet, vanaf nu krijgt u realtime notificaties van alles wat er op de website gebeurd. U krijgt nu linksonder aan de website een notificatie als u bijvoorbeeld een nieuw ontwerp heeft ontvangen op de website. Of als er […]

Het bericht Nieuw: realtime notificaties! verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
realtime notifications op ontwerpen-voor-geld.nl

Langzaam transformeert onze website van een dynamische website naar een realtime website. De eerste stap is deze week gezet, vanaf nu krijgt u realtime notificaties van alles wat er op de website gebeurd. U krijgt nu linksonder aan de website een notificatie als u bijvoorbeeld een nieuw ontwerp heeft ontvangen op de website. Of als er een nieuw bericht is binnengekomen van de ontwerper. Benieuwd? Start een ontwerpwedstrijd en ervaar het zelf.

Het bericht Nieuw: realtime notificaties! verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/nieuw-realtime-notificaties/feed/ 0
Crowdsite.com is uitgeroepen als een ‘New Icon of Holland’ https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/new-icon-holland/ https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/new-icon-holland/#comments Wed, 18 Feb 2015 17:33:08 +0000 https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/?p=9950 Crowdsite.com is uitgeroepen als een ‘New Icon of Holland’ door startup website foundedinholland.com. Ze hebben een te gekke animatie gemaakt om dit bekend te maken. De complete lijst of ‘New Icons of Holland’ wordt binnenkort gepresenteerd. Bekijk de animatie, heren bedankt!

Het bericht Crowdsite.com is uitgeroepen als een ‘New Icon of Holland’ verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
Crowdsite.com is uitgeroepen als een ‘New Icon of Holland’ door startup website foundedinholland.com. Ze hebben een te gekke animatie gemaakt om dit bekend te maken. De complete lijst of ‘New Icons of Holland’ wordt binnenkort gepresenteerd.

Bekijk de animatie, heren bedankt!

Het bericht Crowdsite.com is uitgeroepen als een ‘New Icon of Holland’ verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/new-icon-holland/feed/ 0
Beleid in webdesign wedstrijden https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/beleid-webdesign-wedstrijden/ https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/beleid-webdesign-wedstrijden/#comments Wed, 17 Dec 2014 12:47:26 +0000 https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/?p=9933 Er wordt op onze site vaak gebruik gemaakt van de fraudeknop om potentiële fraude te melden. Hier zijn we erg blij mee want dit houdt onze website schoon en zo blijft de kwaliteit gewaarborgd. Op deze pagina willen wij aangeven wat wel en niet is toegestaan. Wat moet ik de opdrachtgever aanleveren? Webdesign altijd in origineel formaat […]

Het bericht Beleid in webdesign wedstrijden verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
Er wordt op onze site vaak gebruik gemaakt van de fraudeknop om potentiële fraude te melden. Hier zijn we erg blij mee want dit houdt onze website schoon en zo blijft de kwaliteit gewaarborgd. Op deze pagina willen wij aangeven wat wel en niet is toegestaan.

Wat moet ik de opdrachtgever aanleveren?

  • Webdesign altijd in origineel formaat aanleveren, een met lagen opgebouwd bestand, bij voorkeur in Photoshop formaat (.PSD).
  • Bijbehorende lettertypen, als hier kosten aan zijn verbonden, dien je de opdrachtgever van te voren hiervan op de hoogte te stellen.
  • Bijbehorende stockafbeeldingen, als hier kosten aan zijn verbonden, dien je de opdrachtgever van te voren hiervan op de hoogte te stellen.

Mag ik stockmateriaal gebruiken in webdesign wedstrijden?

Dat is geen probleem, als het maar niet als logo gebruikt wordt. Lees meer

Mag ik standaard templates (b.v. wordpress templates) gebruiken in webdesign wedstrijden?

Nee, je ontwerp moet uniek zijn.

De opdrachtgever zegt dat ik ook HMTL/CSS van de website moet maken, moet dat?

Het gaat om een ontwerp wedstrijd, dus hoef je alleen het ontwerp aan te leveren.

Mag ik de opdrachtgever aanbieden dat ik de website ook wel wil maken? 

Je mag geen reclame maken voor je eigen/extra diensten, dit voorkomt dat een je een streepje voor hebt ten opzichte van andere ontwerpers.  Als je eenmaal als winnaar bent gekozen, mag je wel aanbieden de technische kant van de website te realiseren. Doe dit dan via een privé project.

Vraagt de opdrachtgever jou of je de website ook wilt maken? Dan kun je hem hier een eerlijk antwoord op geven.

Tip: Je kunt wel als vaardigheid aangeven dat je beschikt over kennis van HTML/CSS. Dit kan de opdrachtgever meenemen in de beslissing om jou te kiezen als winnaar.

Het bericht Beleid in webdesign wedstrijden verscheen eerst op Ontwerpen-voor-geld.nl.

]]>
https://www.ontwerpen-voor-geld.nl/beleid-webdesign-wedstrijden/feed/ 0